Acasă Sibiu

3 tineri au distrus oglinzile a 13 autoturisme parcate | VEZI amănunte

1422

Trei tineri sunt cercetați pentru distrugere după ce au rupt sau deteriorat oglinzile mai multor mașini din Sibiu.

Oglinzile a 13 autovehicule parcate pe strada Rahovei din municipiul Sibiu au fost distruse în data de dimineața zilei de 15 noiembrie de un grup de 3 tineri.

,,Un sibian a sesizat telefonic, în data de 15.11.2016, în jurul orei 0445,  faptul că observă un grup de tineri care distrug oglinzile mașinilor parcate, la fața locului fiind direcționat un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al municipiului Sibiu.

Polițiștii sibieni au reușit depistat în flagrant a celor trei bărbați, iar în urma cercetării la fața locului au constatat că aceștia au smuls oglinzile a 3 autovehicule iar alte 10 autoturisme au oglinzile laterale date peste cap.

În continuare, cei trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 20 și 31 de ani, domiciliați fără forme legale în municipiul Sibiu, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu continuă cercetările” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.