Acasă Sibiu

Reţea de trafic de droguri, destructurată în judeţul Sibiu | VEZI amănunte

1255

O rețea specializată în traficul de droguri de risc a fost destructurată de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu.

În acțiuni s-a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

,,În cursul acestei zile, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza județului Sibiu.

Din investigaţii a reieşit că, în cursul anului 2015, în municipiul Sibiu, s-a constituit o grupare infracțională la care au aderat și alte persoane având ca scop desfăşurarea de activităţi pe linia traficului de droguri de risc. Membrii grupării, în perioada mai 2015 – septembrie 2016, ar fi procurat şi comercializat cannabis.

8 persoane implicate urmează a fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu în vederea audierii și luării măsurilor ce se impun. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de iniţiere, constituire sau aderare la un grup infracţional organizat și trafic de droguri de risc” se arată într-un comunicat de presă remis de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.