Acasă Sport

ÎN SFÂRŞIT VICTORIE | Gaz Metan a învins Voluntariul prin golul lui Axente

314

Gaz Metan a învins FC Voluntari cu scorul de 1-0.

Formaţia lui Cristian Pustai a reuşit să câştige în faţa propriilor suporteri după aproape două luni, timp în care a înregistrat două remize şi o înfrângere. Atacantul Mircea Axente a marcat un gol de trei puncte pentru formaţia sa.

Gaziştii au presat mai mult în prima repriză a partidei cu FC Voluntari însă nu au găsit drumul spre gol. Prima ocazie mare a venit în minutul 42 atunci când lovitura de cap a lui Mircea Axente a fost respinsă în extremis de Mircea Bornescu.

Atacantul alb-negrilor s-a revanşat însă la şapte minute de la reluarea jocului, atunci când a înscris cu capul după o centrare foarte bună a lui Dario Rugasevic de pe partea stângă. Imediat alb-negri au avut de două ori şansa de a se desprinde însă şutul lui Azdren Llullaku din poziţie bună a trecut peste poartă, iar apoi execuţia lui Eric de Oliveira de la mare distanţă nu a găsit nici ea cadrul porţii.

FC Voluntari a avut ocazia de a egala în minutul 65 atunci când şutul lui Adrian Bălan din lovitură liberă a nimerit bara porţii lui Răzvan Pleşca, iar gaziştii au avut şi ei mai multe ocazii de a închide tabela care însă nu s-a mai modificat până la final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.