Acasă Sport

Declarații halucinante ale lui Vali Crețu, suspectat că a fost blat cu Steaua

740

Gazeta Sporturilor a dialogat după Steaua – Gaz Metan 0-1 cu omul care a avut o prestație dezastruoasă, fundașul dreapta al medieșenilor, Vali Crețu (27 de ani). Jucătorul a povestit în detaliu fazele controversate și a oferit câteva reacții halucinante la adresa lui Gabi Balint.

Steaua a dominat partida de duminică seară, dar s-a aflat cu adevărat aproape de egalare în minutul 53, când Creţu l-a faultat urât din spate pe Adi Popa. Intervenţia a fost de penalty clar, fault din spate, Vali s-a oprit cu ambele picioare pe gambele adversarului. Gabi Balint, la DigiSport, a remarcat intervenţia stranie a fundașului Gazului: “Mă duce cu gândul să-l acuz de intenţie! Parcă și-a dorit să facă penalty! Am văzut atâta fotbal, dar ce a făcut Creţu nu înţeleg!”.

Iată un pasaj din interviul publicat integral doar în ediția tipărită, în care Crețu a comentat aluziile fostului mare internațional:

Balint a formulat cel mai clar, a spus că din experienţa lui în fotbal, i s-a părut intenţie la intervenţia ta asupra lui Popa. Asta ar însemna că ai căutat să produci un penalty pentru Steaua.
– A jucat Balint fotbal…

– Păi, chiar a jucat! Dacă nici Balint nu a jucat…
– Bine, dar poate pe vremea lui așa era, se făceau blaturi atunci când juca el. Ţi-am zis, am citit pe net declaraţia lui, că n-aveam cum să urmăresc emisiunea de la Digi, care a fost imediat după meci. Mie nu-mi vine să cred că a spus așa ceva!

– De ce? A spus ce a remarcat el.
– Nu se poate să te joci așa cu cuvintele! Eu am și vorbit cu un avocat azi, să-l dau în judecată pe Balint. Dar mi-a zis avocatul că e greu de câștigat procesul pe declaraţia pe care a făcut-o el.

Interviul apare astăzi pe ediția tipărită a Gazetei Sporturilor dar și pe platforma digitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here