Acasă Sport

Învinşi pe final | Gaz Metan a fost învinsă la limită de Concordia Chiajna

241

Gaz Metan a fost învinsă la limită de Concordia Chiajna. 

Ilfovenii au marcat golul victoriei prin Grădinaru în minutul 88. Alb-negri rămân fără niciun punct în deplasare şi după etapa numărul 4.

Gaziştii au avut şansa de a deschide scorul în minutul 26 atunci când Bălgrădean a scos şutul lui Llullaku, iar la faza imediat următoare Axente a trimis cu capul peste din câţiva metri. Acelaşi Axente a şutat din unghi în minutul 42 însă portarul Chiajnei a fost la post şi a reţinut.  Gazdele au avut prima ocazie în prelungirile primei reprize atunci când şutul lui Pena deviat a trecut puţin pe lângă poartă.

După reluarea jocului tot gaziştii au fost echipa mai periculoasă. În minutul 54, Bălgrădean a respins greu torpila lui Alex Muntean de la 25 metri.  Peste doar patru minute Grădinaru găsit excelent în mijlocul careului gaziştilor a luftat, iar mingea a fost respinsă.  Marian Constantinescu a scăpat apoi singur spre poarta lui Pleşca însă a şutat puţin pe lângă bară.

În minutul 66, Bălgrădean a făcut din nou minuni în poarta Chiajnei şi a scos lovitura de cap a lui Llullaku.  Alex Munteanu a mai şutat o dată puternic în minutul 82 însă şi de această dată Bălgrădean a fost la post şi a respins.  În minutul 83 Marius Constantin a mai trimis încă o dată puţin pe lângă poartă, pentru ca în minutul 88 Grădinarul deschis excelent pe partea dreaptă să înscrie golul victoriei după ce mingea a lovit în prealabil bara.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.