Acasă Nova TV

Festivalul berii la Mediaş, 3 zile de distracţie şi voie bună | VIDEO ŞI DECLARAŢII

3966

Festivalul berii şi-a deschis porţile Piaţa Corneliu Coposu.

Municipiul Mediaş găzduieşte în acest sfârşit de săptămână un eveniment dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Muzică bună, dance și folclor tradițional, terase îmbelșugate, bere rece, un parc de distracții pentru cei mici și cei mari dar şi un târg de produse tradiționale şi de artizanat, sunt ingredientele festivalului care se desfăşoară în Piaţa Corneliu Coposu. Festivalul berii este organizat fără niciun fel de contribuţie financiară din partea Primăriei Mediaş.

Ziua de sâmbătă va debuta cu muzică populară. Programul va fi susţinut de Grupul folcloric ,,Datini’’ din Bazna şi Ansamblul ,,Cununa Blăjelului’’. Restul serii va fi dedicat tinerilor.  Astfel vor susţine recitaluri Shift, Ester şi Nicole Cheri. Seara se va încheia cu un program de clubbing marca DJ Killer şi MC Darius.

Programul zilei de duminică este şi el gândit astfel încât să satisfacă toate categoriile de participanţi. Seara va fi deschisă de Ansamblul ,,Purtata’’ Mediaş, urmat de un recital al artistului Vasile Pădure. Vor urma recitaluri susţinute de Narcotic Sound, Christian D şi Mamasita, iar apoi un program de clubbing cu DJ Killer şi MC Darius.  Festivalul se va închide cu un concert susţinut de Trupa Compact.

Ştirile Nova TV au stat de vorbă despre cea de-a doua ediţie consecutivă a Festivalului Berii de la Mediaş cu Nelu Şerban, directorul artistic al evenimentului.

Ziua 1

Ziua 2

Articolul precedentCONCURS: Câştigă 5 invitaţii la Gaz Metan – FC Botoşani
Articolul următorTârgul de vechituri ar putea fi reamenajat şi modernizat | VIDEO

1 COMENTARIU

  1. Mai mult ca sigur vor fi 50% – 50%, romani cu tigani! trebuie rezolvata si problema cu tiganii de pe Str. Luncii ca sunt prea aproape de centru. Zicea de mult fostul primar lenes, Neamtu ca construieste 2-3 blocuri ANL la targu porcilor si ii muta pe tigani acolo ca sa nu mai fie atat de aproape de centru. nimic din ce-o promis! Centrul orasului e intesat de tigani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.