Acasă STIL DE VIATA

DUO | Google a lansat serviciul de mesagerie video

238

Google a lansat aplicația de mesagerie video Duo pentru a concura cu FaceTime al grupului Apple, Skype al Microsoft sau Messenger de la Facebook, scrie BBC News în ediția sa online, anunță Digi 24.

Serviciul nu este atât de diferit față de celelalte versiuni concurente de mesagerie video, însă cei de la Google susțin că o noutate ar fi aceea că utilizatorul poate decide dacă răspunde sau nu atunci când este apelat. Funcția respectivă este denumită „cioc, cioc” similar unei sonerii de locuință.

Aplicația, care a fost anunțată încă din luna mai, funcționează gratuit pe telefoanele mobile care au instalate sistemul de operare Android sau iOS al Apple.

Google susține că toate convorbirile sunt criptate, iar rezoluția video a conversației se modifică în funcție de viteza conexiunii la internet.

La fel ca și serviciul FaceTime de pe sistemul iOS, Duo cere utilizatorului doar numărul telefonului mobil pentru a putea funcționa.

Google a oferit posibilitatea conversațiilor video încă din 2013 prin serviciul Hangouts. Duo este prima din cele două aplicații mobile pe care cei de la Google au anunțat că le vor lansa în acest an, notează BBC News.

Foto: cdn.androidcommunity.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here