Acasă Nova TV Advertoriale

Ce factori sunt importanți în analiza unui meci din NHL?

321

Pentru cei mai mulți dintre pariorii europeni, hocheiul reprezintă un sport relativ necunoscut, deși NHL este una dintre competițiile sportive pe care se mizează foarte mult. Totuși, în perioadele în care fotbalul ia vacanță, liga de hochei nord-americană reprezintă o alternativă bună, așa că în cele ce urmează vom aborda factorii cei mai importanți de care trebuie să ții cont atunci când analizezi partidele din NHL.

Documentează-te din surse de calitate

Oricând începem ceva nou, este bine să ne uităm la cei mai buni din domeniu și să fură meserie. În România, putem urmări ponturile din NHL publicate de utilizatorii experimentați ai celei mai active comunității de pariori din țară.

Citind predicțiile și argumentele furnizate de cunoscători, cu privire la partidele din NHL, putem deprinde mult mai repede indicatorii esențiali și felul în care trebuie să analizăm disputele.

Profită de cotele oaspeților

Voi începe cu o precizare importante, care este posibil să le scape multor începători. În funcție de casa de pariuri la care joci, vei putea vedea meciurile de hochei pe gheață dispuse altfel.

Dacă partida este trecută, de exemplu, sub forma: Senators @ Maple Leafs, trebuie să fii conștient de faptul că gazdele sunt Maple Leafs, și nu Senators. Simbolul @ ține locul cuvântului „at”, care se traduce în limba română: „la”. Cu alte cuvinte, trebuie să citim Senators joacă la Maple Leafs.

În general, ca și în celelalte sporturi, echipele care joacă în fața propriilor suporteri au un mic avantaj în fața vizitatorilor. De aceea, gazdele tind să aibă cote mai mici, chiar dacă regula nu se aplică neapărat în toate partidele și aici intervine oportunitatea de care trebuie să profităm.

Dacă avem o dispută între o echipă gazdă care nu rupe gura târgului pe teren propriu și o alta care joacă destul de bine în deplasare, mai mult ca sigur, cota oferită pentru victoria oaspeților va fi una foarte bună în raport cu realitatea.

Atenție la accidentări!

Pariurix - novatv (1)

Hocheiul pe gheață este oarecum mai permisiv în comparație cu fotbalul, atunci când vine vorba de condiția fizică minimă necesară pentru a intra pe teren. Dacă în fotbal urmărim efectiv care sunt jucătorii accidentați, în hochei trebuie să investigăm cât de gravă este starea lor și cât de mult îi va afecta respectiva afecțiune, în cazul în care vor intra pe teren.

Anumiți sportivi se descurcă foarte bine, chiar jucând accidentați, în timp ce alții încurcă echipa. De aceea, este foarte important să căutăm cât mai multe știri și să așteptăm ultimele vești, înainte de a plasa pariuri pe net.

Prelungiri și penaltiuri

În NHL, dacă la capătul celor 60 de minute rezultatul este egal, fiecare echipă primește câte un punct, urmând ca după disputarea prelungirilor și eventual a loviturilor de departajare, una dintre cele două formații să câștige punctul suplimentar pus în luptă.

Practic, orice victorie este răsplătită cu două puncte, indiferent dacă se ajunge la prelungiri sau nu. Diferența o face însă rezultatul de egalitate, care îi aduce și perdantei un punct, dacă meciul nu s-a decis la capătul celor 60 de minute, fapt ce de multe ori determină echipele să nu mai forțeze pe final de meci.

Așadar, este recomandat să eviți să pariezi pe un solist la linia de pariu de 60 de minute, atunci când partida se anunță a fi una extrem de echilibrată.

Totuși, trebuie să ții cont și de faptul că în prelungiri se joacă 4 la 4, și nu 5 la 5 – așa cum se întâmplă în prima oră de joc. În aceste condiții, există echipe care se descurcă mai bine și altele care nu. De aceea, este foarte important să analizezi și performanțele echipelor după primele 60 de minute, înainte de a stabili pronosticul pe care vei paria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here