Acasă Sibiu

INCIDENT | Focuri de armă la Aeroportul Internaţional Sibiu

2564
aeroportul sibiu evacuat

Incident de securitate mai puţin obişnuit de Aeroportul Internaţional Sibiu. Arma cu care era dotat un angajat al Serviciului Român de Informaţii s-a descărcat accidental în timpul serviciului, chiar în incinta aeroportului, la o oră de vârf în ceea ce priveşte traficul.

Din fericire, în urma focului de armă declanşat accidental, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul s-a produs vineri şi a fost trecut sub tăcere de autorităţile sibiene, însă a fost confirmat de conducerea Serviciului Român de Informaţii.

Un angajat al structurii de securitate aeroport, pe timpul manevrelor de descărcare a armamentului în spaţiile special amenajate şi protejate, a executat un foc accidental în urma căruia nu au rezultat aspecte generatoare de riscuri asociate”, a precizat pentru stiridesibiu.ro Biroul de Presă al SRI.

Potrivit aceleiaşi surse, in urma descărcării armei, care ar fi putut produce panică pe Aeroport, activitatea cu publicul şi cea operaţională a Aeroportului Internaţional Sibiu “nu a fost afectată în urma acestui eveniment”.

Referitor la incident, reprezentanţii Politiei de Frontiera Aeroport Sibiu au susţinut, pe de altă parte, că ” Sectorul Politiei de Frontiera nu s-a înregistrat un astfel de incident”, în ciuda faptului că la ora respectivă, în jurul prânzului, în aeroport se aflau pasageri.

Sursa: Stiri De Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here