Acasă Sibiu

INCIDENT | Focuri de armă la Aeroportul Internaţional Sibiu

2598
aeroportul sibiu evacuat - CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic

Incident de securitate mai puţin obişnuit de Aeroportul Internaţional Sibiu. Arma cu care era dotat un angajat al Serviciului Român de Informaţii s-a descărcat accidental în timpul serviciului, chiar în incinta aeroportului, la o oră de vârf în ceea ce priveşte traficul.

Din fericire, în urma focului de armă declanşat accidental, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul s-a produs vineri şi a fost trecut sub tăcere de autorităţile sibiene, însă a fost confirmat de conducerea Serviciului Român de Informaţii.

Un angajat al structurii de securitate aeroport, pe timpul manevrelor de descărcare a armamentului în spaţiile special amenajate şi protejate, a executat un foc accidental în urma căruia nu au rezultat aspecte generatoare de riscuri asociate”, a precizat pentru stiridesibiu.ro Biroul de Presă al SRI.

Potrivit aceleiaşi surse, in urma descărcării armei, care ar fi putut produce panică pe Aeroport, activitatea cu publicul şi cea operaţională a Aeroportului Internaţional Sibiu “nu a fost afectată în urma acestui eveniment”.

Referitor la incident, reprezentanţii Politiei de Frontiera Aeroport Sibiu au susţinut, pe de altă parte, că ” Sectorul Politiei de Frontiera nu s-a înregistrat un astfel de incident”, în ciuda faptului că la ora respectivă, în jurul prânzului, în aeroport se aflau pasageri.

Sursa: Stiri De Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.