Acasă Nova TV

Am fost acasă la Rareș | Se poate face bine cu ajutorul nostru

1722

Un băieţel din municipiul Mediaş are nevoie urgentă de 28.000 Euro, pentru un tratament pe care nu îl poate face decât în Germania.

Rareș are o tumoră localizată în trunchiul cerebral, din cauza căreia a suferit o intervenție chirurgicală în România și un tratament oncologic în Spania. Pentru a se face bine, trebuie să urmeze o terapie cu protoni, la o clinică specializată din Munchen.

Până acum trei luni, Rareș a fost un copil perfect normal. Peste noapte însă viața lui și a familiei s-a schimbat radical. Medicii au descoperit că are o tumoră situată în interiorul trunchiului cerebral.

Părinții lui Rareș au primit răspuns favorabil pentru un tratament cu protoni la o clinic din Munchen. Acesta trebuie să facă 34 ședințe de tratament al căror cost se ridică la 28.000 Euro, bani pe care nu îi au în acest moment.

Cei care doresc să îl ajute pe Rareş și să îi ofere o şansă la viață pot face donații în conturile deschise pentru acest caz. Contul în lei este RO47INGB0000999904307350, iar contul în Euro este RO42INGB0000999905879519. Ambele conturi sunt deschise la sucursala ING Mediaş, titular fiind Radu Căpățînă, tatăl lui Rareş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.