Acasă Revista Presei

Clubul Gaz Metan Mediaș executat de Fisc

1156

Clubul Gaz Metan Medias este executat in forta de Fisc, care ii va scoate la vanzare cam toate bunurile de care dispune, pornind de la intregul teren cu complex sportiv si terenul de antrenament pâna la portile de fotbal, tabela electronica de schimbare a jucatorilor, aparatele de gimnastica, televizoarele si combina muzicala din cantonament.

Clubul are conturile blocate de la inceputul acestui an, pentru o serie de datorii calculate de ANAF, informeaza profit.ro.

In urma cu 3 ani, conducerea clubului Gaz Metan spunea, fara multe detalii, ca are un proces cu Fiscul, deoarece nu i se pare normal sa preia „niste datorii retroactiv”. Cifra avansata la acel moment ca fiind solicitata la plata de catre inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) era de 12 milioane de lei.

Contactati de Profit.ro, reprezentantii clubului nu au dorit sa comenteze faptul ca sunt executati de ANAF prin sechestrarea si scoaterea la vânzare a activelor.

Licitatia a fost deja programata pentru inceputul lunii iulie si ofera la vanzare terenul intravilan cu complexul sportiv de 18.121 metri patrati (la un pret de pornire de 1,44 milioane de lei) si terenul intravilan amenajat cu gazon artificial de 5.165 metri patrati (315.000 lei), dar si alte active ale clubului: masina de tuns iarba (7.000 lei), tabela electronica de schimbare de jucatori (1.900 lei), presa pentru picioare culcat (1.600 lei), presa pentru picioare (1.350 lei), aparatul de biceps femural (1.200 lei), aparatul pentru aductor (1.200 lei), presa multifunctionala cu banca (900 lei), panoul de baschet (19.200 lei), portile de fotbal (1.200 lei), combina Sony (210 lei), televizorul Sony (300 lei), aparatul pentru exercitii (5.000 lei), calculatorul + LCD (400 lei).

Clubul mai are posibilitatea de a depune contestație într-un termen limitat la două săptămâni.

Sursa: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here