Acasă Sport

Încă un pas greşit |Gaz Metan a pierdut iar cu Chindia

375

Gaz Metan a fost învinsă la Târgovişte şi a pierdut prima poziţie în clasamentul seriei.

Gaziştii au avut mai mult mingea în prima repriză a partidei la Târgovişte, însă formaţia gazdă a fost mai periculoasă în atac. În minutul 19, Cherchez a scăpat singur spre poarta lui Greab însă portarul alb-negrilor a reuşit să respingă şutul acestuia în corner. Chindia a deschis scorul din lovitură de pedeapsă. În minutul 33, Cazan l-a faultat pe acelaşi Cherchez în colţul din dreapta al careului, iar Honciu a transformat cu siguranţă pentru 1-0.

Gaz Metan a avut şansa egalării la Târgovişte în minutul 64. Cristian Gavra a executat o lovitură liberă din marginea careului, uşor lateral stânga iar portarul Chindiei a reuşit să respingă mingea din vinclul porţii.

Peste opt minute acelaşi Gavra a preluat foarte bine o minge în marginea careului, s-a întors şi a şutat puţin pe lângă poartă. La faza imediat următoare atacantul Gazului a mai avut o ocazie, lovitura sa de cap fiind respinsă greu în corner.

În prelungiri, Chindia a avut şansa să mai înscrie o dată. Grigore a scăpat pe contraatac, a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung, mingea a lovit bara şi a fost degajată în cele din următor de un apărător al alb-negrilor.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here