Acasă Nova TV

Cine sunt cei 9 candidaţi pentru fotoliul de primar | VEZI prezentarea lor

3380

Nouă candidaţi vor fotoliul de primar al Mediaşului.

Patru sunt de profesie ingineri, doi sunt jurişti, unul este economist, unul manager şi unul inspector situaţii de urgenţă. Aspiranţii la această funcţie au între 34 şi 52 ani, toţi sunt căsătoriţi şi cu o singură excepţie au cel puţin un copil.

Pe 5 iunie, medieşenii trebuie să aleagă viitorul primar al oraşului dintre cei nouă candidaţi înscrişi oficial în această bătălie electorală. Cinci dintre aspiranţii la fotoliul de primar candidează din partea unor partide politice, în timp ce patru sunt independenţi.

Tiberiu Iacob are 51 ani, este căsătorit şi are un copil. De profesie inspector pentru situaţii de urgenţă, acesta lucrează în cadrul societăţii Emailul şi candidează din postura de independent.

Mihai Macaveiu este inginer de profesie, are 35 ani, este căsătorit şi are un copil. Candidatul social-democrat conduce în prezent o firmă de consultanţă în construcţii.

Gheorghe Roman are 44 ani, este căsătorit şi are un copil. Inginer de profesie, candidatul liberalilor se află în prezent la cel de-al doilea mandat de deputat în Parlamentul României.

George Petrescu, candidatul ALDE este de asemenea inginer de profesie şi a fost consilier local, respectiv viceprimar al Mediaşului. Acesta are 52 ani, este căsătorit şi are doi copii.

Alexandru Oltean este de profesie manager şi conduce în prezent o societate comercială din oraş. Candidatul Partidului Mişcarea Populară are 40 ani, este căsătorit şi are doi copii.

Ioan Petrariu este de profesie jurist, lucrează în cadrul societăţii Transgaz, iar din anul 2012 este consilier local independent. Acesta are 48 ani, este căsătorit, are un copil şi candidează ca şi independent pentru funcţia de primar.

Alexandru Pleşca este de profesie jurist şi lucrează ca şi avocat la Mediaş. Acesta are 37 ani, este căsătorit şi candidează tot din postura de independent la alegerile locale din luna iunie.

Cristian Marian, candidat independent pentru funcţia de primar are 34 ani, este căsătorit şi are doi copii. De profesie inginer, acesta lucrează în cadrul societăţii Romgaz şi a fost totodată consilier local din partea Partidului Naţional Liberal.

Florin Sebastian Cheţan are 36 ani, este căsătorit şi are doi copii. Candidatul Partidului România Mare este de profesie economist şi lucrează în cadrul societăţii JLG Mediaş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here