Acasă Nova TV

Mihai Macaveiu, oficial în cursa pentru Primărie | VEZI lista completă a PSD

1868

Mihai Macaveiu s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Mediaş.

Candidatul Partidului Social-Democrat a venit la Biroul Electoral de Circumscripţie însoţit de către senatorul Viorel Arcaş, dar şi o parte dintre candidaţii pentru Consiliul Local.

Social-democraţii au venit vineri după-amiaza la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mediaş pentru a se înscrie oficial la alegerile locale din luna iunie. Aceştia au depus listele cu semnături de susţinere din partea medieşenilor.

Lista PSD pentru alegerile locale:

 1. Mihai Macaveiu
 2. Anca Manta
 3. Dana Morăraş
 4. Ligia Moldovan
 5. Ovidiu Moldovan
 6. Dan Băcilă
 7. Silviu Sasu
 8. Oleg Morari
 9. Maria Haţegan
 10. Liviu Veza
 11. Partenie Lupşan
 12. Adrian Butureanu
 13. Lucian Bordi
 14. Mihai Blujdescu
 15. Remus Porumbăcean
 16. Nadia Muşetescu
 17. Svetlana Dolgani
 18. Cosmin Prişcă
 19. Victor Olariu
 20. Horaţiu Ţopa
 21. Elvira Constantin
 22. Julia Binder
 23. George Popa
 24. Nicolae Virca
 25. Daniel Băjănaru
 26. Florin Poenaru

1 COMENTARIU

 1. Pe cativa dintre cei din echipa de consilieri propusa de PSD ii cunosc personal, si pot spune ca este cea mai buna echipa de consilieri pe care a propus-o PSD ever. Exista o exceptie peste care nu pot trece: dna Ligia Moldovan. Director la o gradinita din Medias, gradinita de la care migreaza in fiecare an 30% din copii inscrisi la inceputul anului scolar. Management prost, indolenta din partea dansei, habar nu am. De aceea o sa votez cu Macaveiu la postul de primar, insa pentru consilieri locali ma voi abtine. Aceasta asa zisa doamna, cu comportament de mosier, nu are ce sa caute in consiliul local. Cateva pasarele spun ca stimabila doamna ar fi putin penala, prin prisma infaptuirilor marete in calitate de director, dar nu ne putem lua dupa pasarele, nu? In rest toate bune. Sunt anti PSD dintotdeauna,dar acum voi vota omul nu partidul. Sper sa nu fiu dezamagit. Succes Macaveiu. Lasa-l pe Ghe. Roman sa candideze din nou pentru postul de deputat, poate de data asta in Congo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.