Acasă Sport

Leo Grozavu pleacă la Botoşani | Antrenor surpriză pe banca Gazului

1035

Gaz Metan s-a despărţit de Leo Grozavu.

Tehnicianul Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu gruparea de pe Târnava Mare şi a plecat la Botoşani. Conform Gazetei Sporturilor, locul acestuia pe banca tehnică a Gazului va fi luat de Cornel Ţălnar.

Fostul tehnician al lui Dinamo a mai fost aproape de a prelua Mediaşul în decembrie 2014, însă în cele din urmă mutarea nu s-a realizat.

ACTUALIZARE, ORA  22.45

Conducerea lui Gaz Metan s-ar fi înţeles şi în ceea ce priveşte noul preşedinte.

ioan-margineanConform unor surse neoficiale acesta va fi Ioan Mărginean (cunoscut şi sub porecla Limoniu).

ACTUALIZARE:

Clubul Gaz Metan a remis un comunicat de presă prin care anunţă despărţirea de Leo Grozavu şi Ovidiu Chiribici. De asemenea, se mai arată că în prezent se poartă negocieri cu mai mulţi antrenori.

,,Gaz Metan s-a despărţit oficial astăzi în jurul amiezii de antrenorul principal Leo Grozavu şi antrenorul secund Ovidiu Chiribici. La solicitarea acestora, contractele au fost reziliate de comun acord. Le mulţumim pentru activitatea desfăşurată la Mediaş şi le urăm succes pe mai departe. În momentul de faţă, conducerea clubului Gaz Metan se află în negocieri cu mai mulţi antrenori, iar unul dintre aceştia va prelua echipa” se arată în comunicatul de presă al grupării de pe Târnava Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here