Acasă Sibiu

O fată de 12 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit | VEZI amănunte

513

O fată de 12 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu și Postului de Poliție Iacobeni caută o minoră care în data de 23 februarie a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Netuș. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

În data de 25 februarie, în jurul orei 0830, la sediul Postului de Poliție Iacobeni s-a prezentat un bărbat domiciliat în satul Netuş, care a sesizat dispariţia de la domiciliu a nepoatei sale MUNTEAN STELUȚA, în vârstă de 12 ani. Bărbatul a declarat faptul că minora a plecat voluntar de acasă în data de 23 februarie, fără a mai reveni.

Semnalmentele minorei: 150 cm înălțime, aprox. 50 – 55 kg, ochi căprui, părul negru, lung, prins în cozi, fără semne particulare. La data dispariției, minora purta pantalon blue jeans albaștrii și un pulover închis la culoare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.