Acasă Nova TV

Femeie din Mediaş urmărită internaţional, reţinută de poliţişti | VEZI amănunte

1605

O femeie din Mediaş urmărită internaţional, a fost reţinută de poliţişti.

În data de 15 februarie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat și reținut o persoană de sex feminin urmărită internațional, pe numele căreia autoritățile judiciare din Germania au emis în data de 27.12.2015 mandat european de arestare.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, este cercetată penal pentru săvârșirea a două infracțiuni, respectiv de furt  și fraudă electronică, fapte prevăzute de art. 242 (1), art. 263 (1) din Codul penal german, pedepsite cu închisoarea de maxim 5 ani.

Din cuprinsul mandatului european de arestare rezultă că femeia, în data de 26.07.2012, împreună cu o persoană neidentificată, a sustras dintr-un imobil din Germania o cutie în care se aflau 5.000 euro. În data de 02.09.2012, urmărita, împreună cu o altă persoană, după ce a intrat în posesia unui card de economii a efectuat de pe acesta 5 retrageri de numerar neautorizate în sumă de 950 euro.

Persoana solicitată a fost prezentată în data de 15.02.2016  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care a fost emisă ordonanța de reţinere pentru 24 ore.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here