Acasă Sibiu

Doi taximetrişti tâlhăriţi în 24 ore | Trei tâlhari, o tânără (19) şi doi minori

863

Poliţiştii sibieni au reuşit identificarea şi prinderea unui grup de trei persoane care au tâlhărit doi taximetrişti sibieni în decurs de 24 de ore.

În zilele de 18, respectiv 19 februarie a.c., doi taximetrişti au sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de sume de bani şi telefoane mobile. În urma audierii victimelor, poliţiştii au constatat că cele două tâlhării au fost comise de acelaşi grup de persoane, trei tineri care pretindeau că doresc să fie transportaţi din municipiul Sibiu în com. Roşia şi care, pe traseu, ameninţau, imobilizau şi deposedau taximetriştii de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani şi telefoane mobile.

În acest context, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au fost declanşate acţiuni ample de investigare cu scopul identificării şi prinderii autorilor.

Activităţile investigativ operative specifice au fost dublate de prezenţa poliţiştilor din cadrul serviciului de Acţiuni Speciale şi de către cei din cadrul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu. Au fost mărite efectivele de poliţişti aflate în teren, au fost audiaţi martori, vizionate imagini video de pe posibilul traseu al infractorilor şi au fost folosiţi câinii de urmă, astfel încât , în cursul nopţii de 19 spre 20 februarie a.c., s-a reuşit identificarea şi prinderea celor trei presupuşi autori pe raza municipiului Sibiu.

Este vorba despre o tânără de 19 ani, domiciliată în localitatea Orlat, care a acţionat împreună cu doi minori cu vârste de 16, respectiv 17 ani, ambii domiciliaţi în localitatea Fofeldea.

Faţă de cei trei s-a pus în mişcare acţiunea penală şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii celor două infracţiuni de tâlhărie.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Foto Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.