Acasă Nova TV

Concert caritabil la Mediaş | Seby suferă de tetrapareză spastică

527

Sebastian Remus Crăciun sau Seby are 13 ani şi suferă de tetrapareză spastică.

La doar trei luni copilul din Câmpulung Moldovenesc a fost diagnosticat cu această boală, iar de atunci viaţa sa a fost un neîncetat periplu între spitale, centre de fizioterapie, terapie neurologică şi nenumărate cabinete medicale.

La trei ani a fost operat pentru prima dată, a urmat recuperarea cu ajutorul căreia şi-a redobândit până la 80% din controlul mâinilor. A doua operaţie a avut loc la vârsta de cinci ani, urmat de un un consult la medici specialişti ruşi care au asigurat o recuperare completă a membrelor inferioare.

Din dorinţa de a-şi ajuta părinţii să strângă sumele necesare pentu operaţii şi mai ales pentru şedinţele de recuperare, a început să scrie. Cele trei cărţi scrise până în prezent, respectiv „Freamăt de speranţă”, „To be or not Toby” şi „Cu cartea pe carte călcând”, reprezintă un strigăt de speranţă către oameni cu suflet mare.

Pe 13 februarie Seby vine la Mediaş şi va participa la un eveniment caritabil organizat de către Asociaţia Culturală Curcubeu. Acesta se va desfăşura începând cu ora 17:00 la Sala Traube. Seby îşi va prezenta ultimele sale două volume de poezie şi va fi acompaniat la chitară de interpreta de muzică folk Ştefania Iacob, cea care şi-a lansat în 2014 în cadrul Festivalului Mediaş Cetate Seculară albumul său de debut ,,De dorul ochilor căprui”. 

afis seby si stefania

 

Articolul precedentEşec în primul amical din Antalya pentru Gaz Metan | VEZI amănunte
Articolul următorGheorghe Roman s-a întâlnit cu asociaţiile de pensionari din oraş | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.