Acasă Nova TV

Primăria Mediaş a dat ordinul de lucrări pentru biroul de examinare auto!

384

Primăria Mediaş a dat deja ordinul de lucrări pentru biroul de examinare auto de la Mediaş.

Senatorul PSD Viorel Arcaş spune că cel mai important lucru este că acesta se va face şi cu siguranţă este aşteptat de multă lume.

Parlamentarul social-democrat, cel care a făcut demersuri în ultimii doi ani pentru funcţionarea la Mediaş a unui birou de examinare teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, a explicat în cadrul unei conferinţe de presă că din informaţiile sale lucrările de amenajare a sediului pot demara oricând şi nu este nevoie de aprobarea bugetului pe anul în curs.

Viorel Arcaş a mai spus că într-o primă fază biroul va funcţiona doar într-o singură cameră, iar ulterior în aceeaşi locaţie va exista şi un birou pentru înmatricularea autoturismelor.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. nu e gluma?

    realizarea unui birou e de domeniul SF in Medias. tare greu e sa gasesti unloc pt. birou de inmatriculari, la un oras plin de cladiri parasite.

    un exemplu: scoala generala nr 3, din spatele cladirii TRANSGAZ, a ajuns o ruina, si are curtea mare pt. locuri de parcare, acolo ar trebui facut biroul de inmatriculari!!! TARE GREU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here