Acasă Sport

Gaz Metan s-a reunit cu 34 jucători | VEZI toate noutăţile

679

Fotbaliştii Gazului Metan şi-au reluat pregătirea.

34 de jucători au participat la reunirea lotului, care va fi definitivat până la începutul săptămânii viitoare. Printre aceştia se numără şi mai mulţi jucători care au evoluat în Liga întâi la Viitorul, CSM Iaşi, FC Botoşani sau Pandurii Târgu-Jiu.

Gaziştii s-au reunit astăzi în jurul amiezii şi au efectuat un prim antrenament de reacomdare la efort. La reunire au fost prezenţi 34 de jucători printre care Cristian Gavrea şi Paul Iacob care vor fi împrumutaţi la Mediaş de către Viitorul, Ionuţ Rada de la Pandurii Târgu-Jiu, Cristian Danci de la FC Botoşani, Valentin Coşereanu de la CSM Iaşi, Ionuţ Neag şi Cătălin Căbuz. Cu toţii trebuie să discute cu persoanele din conducerea clubului, astfel încât până la începutul săptămânii viitoare lotul să poată fi definitivat.

Dintre jucătorii care nu au acceptat noile condiţii financiare, Elton dos Santos, Azdren Lllullaku, Sergiu Muth şi Octavian Abrudan ar putea părăsi în aceste zile echipa.

1 COMENTARIU

  1. nici o problema,vin altii in loc. nui plange nimeni pe muth, abrudan, lllullaku si elton. ei stateau aici ca aveau salar mare, ce faceeau, ce nu faceau, salarul merge. asa castigi daca tragi la meciuri….Respect maxim Leo
    BRAVO, LEO, ARDE-I UNDE-I DOAR MAI TARE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here