Acasă Sibiu

Femeie dispărută în ultima zi din 2015 | VEZI amănunte

511

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie care a dispărut în data de 31 decembrie 2015, în jurul orei 12:00 din localitatea Coveş.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

În data de 1 ianuarie, în jurul orei 20:00, la sediul Poliţiei Oraşului Agnita s-a prezentat un bărbat domiciliat în satul Coveş, care a sesizat dispariţia de la domiciliu a concubinei sale Marian Paraschiva, în vârstă de 80 de ani. Bărbatul a declarat faptul că în data de 31.12.2015, în jurul orei 1200, se afla împreună cu concubina sa în pădurea situată în extravilanul satului Coveş pentru a strânge lemne, iar când a revenit la atelajul hipo cu care se deplasau nu a mai găsit-o.

Femeia prezintă afecţiuni psihice şi are deficienţe de vedere şi auz. La data dispariţiei femeia purta batic negru, pulover roşu, halat, fustă roşie, cizme de cauciuc verzi.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here