Acasă Nova TV

Cursul demonstrativ ,,Spitale cântătoare” la Centrul de plasament Mediaş | VIDEO

457

Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități a găzduit un curs demonstrativ al metodei ,,Spitale cântătoare’’, susţinut de Edith-Hajnalka Toth și Erzsébet Wenzel-Gazdag.

Acesta a fost oferit de către Asociația S’artR – vient de l’âme și Complexul de Servicii „Sfântul Andrei” Mediaș în cadrul proiectului „Sprijin individual pentru copii’’.

Edith-Hajnalka Toth și Erzsébet Wenzel-Gazdag, instructoare certificate în programe de muzică și mișcare au prezentat la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Mediaș metoda ,,Spitale cântătoare’’. Practic în perioada ianuarie – iunie copiii instituţionalizaţi vor beneficia de şedinţe muzicale prin această metodă în cadrul proiectului intitulat „Sprijin individual pentru copii’’, aflat la cea de-a doua ediţie.

Proiectul „Sprijin individual pentru copii” este destinat beneficiarilor Centrului de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Mediaș, iar prima sa ediţie s-a derulat în perioada ianuarie-iunie 2015, cu finanţare din partea organizaţiei germane ,,Initiative Rumänien Dresden’’ şi a fost implementat cu sprijinul asociației medieșene ,,S’artR – vient de l’âme’’.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here