Acasă Sibiu

Angajatul Salvamont violent în trafic a fost sancţionat | VEZI ce va păţi

419

Angajatul Salvamont implicat într-un incident în trafic a fost sancţionat.

În data de 4 ianuarie, aflat în timpul serviciului și cu mașina Salvamont, acesta a vandalizat o altă mașină după o altercație în giratoriul de la iesire din Sibiu spre Șelimbăr.

Astăzi Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu a remis un comunicat de presă în care se arată că respectivul angajat va fi sancţionat cu reducerea salariului pe o lună cu 5%.

,,În ședința din data de 18.01.2016 a comisiei de disciplină constituită în cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu s-a efectuat cercetarea disciplinară a angajatului care în data de 04.01.2016 a fost implicat într-o altercație în trafic. În baza prevederilor art. 247 – 252 din Legea nr. 53/2003 Codul Muncii precum și cele ale art. 60 lit. c) din Regulamentul de ordine interioară, În temeiul art. 9 din Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, anexa la H.C.J. nr.187 din 2010, ca urmare a săvârșirii unei abateri disciplinare, s-a dispus aplicarea sancțiunii disciplinare de reducere a salariului de bază pentru 1 luna cu 5% salariatului implicat în incident” se arată în comunicatul remis de către Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu.

Mai jos puteţi vedea incidentul petrecut în trafic.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here