Acasă Nova TV

Albert are din nou nevoie de ajutorul nostru | A fost operat a treia oară

805

Albert are din nou nevoie de ajutorul nostru.

La sfârşitul anului trecut acesta a ajuns pentru a doua oară la clinica specializată din oraşul german Karlsruhe, acolo unde a mai operat în urmă cu patru ani. La momentul respectiv Nova TV a demarat o campanie menită să strângă banii necesari pentru operaţia acestuia.

În luna decembrie a anului trecut, Albert a fost operat din nou, după ce a ajuns în stare gravă în Germania din cauza unei infecţii la plămâni. Pentru ca acesta să poată fi sub supravegherea medicilor, familia are nevoie să rămână în Germania aproape de clinică, iar Albert să poată continua tratamentul.

În prezent tatăl lui Albert îşi caută un loc de muncă în Karlsruhe, iar oricine îi poate ajuta financiar sau oricum altcumva o poate face în contul DE24100100100885025113 PBNKDEFF deschis pe numele lui Remus Heveş, tatăl lui Albert.

Sun conștientă ca odată ce a fost operat a treia oară pe esofag si mi-au spus că ia tăiat și din plămân in romania nu are șanse !Vă rog distribuiți poate cineva cu suflet îmi vede copilașul și ne ajuta sa putem rămâne aici unde la operat in Karlsruhe !!!

Posted by Marcu Camelia on 7 Ianuarie 2016

Foto: Facebook|Camelia Marcu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here