Acasă Sibiu

Orfane minore forţate să se prostitueze în cluburi de un afacerist din Sibiu

823

Drogate, torturate de proxeneţi şi forţate să se prostitueze. Sunt ororile trăite de mai multe tinere care erau internate în Centrul de Plasament Turnu Roşu (Sibiu). Cazul a intrat în atenţia procurorilor DIICOT, care cer acum arestarea presupuşilor vinovaţi.

Patru tinere care proveneau din Centrul de Plasament din Turnu Roşu (Sibiu) au fost drogate, torturate de proxeneţi şi forţate să se prostitueze în două cluburi de striptease din Sibiu. Detaliile apar într-o anchetă a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) care investighează un grup infracţional organizat de traficanţi de persoane.

Totul a început în 2011, atunci când afaceristul David Ilie a pus bazele societăţii Insomnia Sellar, care deţine cluburile de striptease „Emanuelle“ şi „Insomnia“. În realitate, cluburile funcţionau ca bordeluri şi erau administrate de locotenenţii lui Ilie, mai exact de nepoata sa, Alina Larisa Hozaş, amanta Elena Mitran şi omul său de încredere, Gheorghe Cristian Dincă. Un alt om-cheie în grupare era Daniel Zeng, care avea rolul de a le ţine sub teroare (fizică şi psihică) pe tinerele care refuzau să întreţină relaţii sexuale cu clienţii sau care încercau să fugă din cluburile de striptease.

Toţi aceştia erau implicaţi în racolarea tinerelor, care proveneau de regulă din medii defavorizate, din centre de plasament sau aveau o situaţie financiară precară, pe care le convingeau să se angajeze în cluburile de striptease Emanuelle şi Insomnia. Atunci când refuzau să facă sex cu clienţii începea tortura. Victimele au declarat în faţa procurorilor că au fost cazuri în care au fost violate, drogate sau tăiate pe mâini. În cazul unei fete care a fost prinsă după ce a încercat să fugă, proxeneţii au recurs la măsuri extreme: au tuns-o, au bătut-o, au târât-o pe jos şi au violat-o. Scenele oripilante ar fi fost filmate de unul dintre liderii grupării.

În acte, fetele racolate erau angajate pe societatea Insomnia Sellar SRL ca dansatoare, menajere sau îngrijitoare spaţii verzi, şi cazate în diferite locaţii controlate de administratorii cluburilor de striptease.

Citeste mai mult pe Adevărul

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here