Acasă Nova TV

Batjocură pe bani publici | Asfaltarea pe Brateiului a ţinut 42 zile

1030

Pe 21 octombrie, Gospodăria Comunală a început să toarne covor asfaltic pe strada Brateiului. 

La scurt timp, medieşenii au început să reclame faptul că pe această arteră au început să apară gropi, dar şi că pe marginea drumului sunt canale descoperite, adevărate capcane pentru şoferii care trec pe aici. De asemenea, în zona Liceului Automecanica, asfaltul a fost turnat în valuri, iar lucrarea pe porţiunea respectivă părea neterminată.

Ştirile Nova TV au atras atenţia asupra modului în care arată strada Brateiului încă la jumătatea lunii noiembrie, la mai puţin de o lună de la asfaltarea acesteia.

Ştire 17 noiembrie

Astăzi, la 42 de zile de începerea lucrărilor de turnare a covorului asfaltic, operatorul de drumuri s-a apucat de frezat. Nu un metru, nici doi, ci pe suprafeţe mari dintr-o stradă pe care a asfaltat-o recent.

Imagini 3 decembrie 

3 COMENTARII

 1. Nu incape nicio indoiala ca Neamtu a fost cel mai prost primar al tuturor timpurilor,dar noi,ce facem sa inlaturam cloaca aia din primarie? Inca de la inceput de cand l-a inlaturat pe d-l Costachescu din primarie,in favoarea amantei lui,atunci trebuia scos Neamtu din primarie cu suture in fund. Ani la rand se-a batut joc de Medias si de locuitorii lui,tinand-o dintr-un chiolhan in altul,iar Mediasul a ajuns cel mai murdar oras din tara si cu cele mai gaurite strazi.Macar acum in al 12-lea ceas sa-l scoatem afara pe el si pe fufa aia,care se lauda peste tot ca ea conduce oresul.De altfel se si vede,doar colega lui ,,Pufoaica” din capul Mediasului doar de alte prestari de servicii se stie ocupa!!!!

  • Nu sta degeaba în momentul oportun!
   Bârfele sunt plăcerea omului josnic.

   Câinele, uneori, intră în biserică dar, nici biserica nu se spurcă, nici câinele nu se sfinţeşte!

 2. Nu sta degeaba în momentul oportun!
  Bârfele sunt plăcerea omului josnic.
  Tot cam după neam merg toate, din ce este nu-l poţi scoate.
  Unde e sărăcie, e şi ceartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.