Acasă Sibiu

Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile judeţene | VEZI amănunte

292

Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile judeţene.

Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu  informeaza că în ultimele 24 de ore nu au fost depuneri de zăpada pe drumurile județene.

,,S-a acționat cu 34 de utilaje pe 5 dintre cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 8 (Loamneș – Păuca).

La aceasta oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu, carosabilul fiind umed fără depuneri de zăpada, cu ceață în zonele Sibiu – Cisnădie – Păltiniș, Dumbrăveni – Mediaș și Loamneș – Păuca și ploaie în zona Chirpăr – Agnita – Bruiu.

Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenții.

Pentru perioada de iarna 2015-2016  SC Drumuri și Poduri SA Sibiu este pregătită să acționeze pe drumurile județene cu un număr de 67 de utilaje și materialul antiderapant necesar (sare și nisip).

Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24)” se arată într-un comunicat de presă remis de către socieatea Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here