Acasă Sibiu

BMW X6 șpagă pentru fiu, 61 de apartamente șpagă pentru tata primar

1310

În afara elementelor de corupție care țin de modul în care au fost ”mătrășite” terenurile moștenitorilor de drept de către grupul infracțional constituit în jurul primarului Șelimbărului, Daniel Maricuța, procurorii DNA de la Alba Iulia cercetează și chestiunea ansamblurilor imobiliare construite în condiții cel puțin dubioase pe teritoriul comunei Șelimbăr. Mai precis, în zona graniței cu Sibiul. Acolo unde, după cum au aflat procurorii DNA, dezvoltatorii imobiliari nu puteau construi decât dacă aveau acceptul lui Daniel Maricuța, care își ”primea partea”.

Pe lângă faptul că a cumpărat terenul pentru dezvoltarea ansamblului Avantgarden 3 Sibiu de la interpușii primarului Șelimbărului, Daniel Maricuța, cu scopul de a fi favorizat, procurorii anticorupție susțin că omul de afaceri Simon Andreas Maurer i-a făcut cadou un BMW X6 fiului lui Maricuța. primar selimbarPrimar care, suspectează procurorii, a primit nu mai puțin de 61 de apartamente șpagă pentru favorizarea celor care ridică cel mai înalt bloc de locuințe din județ – cel de 17 etaje, din capătul bulevardului sibian Mihai Viteazu.

Procurorii DNA au descoperit, însă, și cazuri în care dezvoltatorii imobiliari au acceptat pactul cu Daniel Maricuța. Unul din aceste exemple este al ansamblului rezidențial Avantgarden 3 Sibiu, dezvoltat de către Maurer Imobiliare, societate în spatele căreia se află omul de afaceri Simon Andreas Maurer, originar din Laslea, județul Sibiu.

Citeste mai mult pe Turnul Sfatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.