Acasă Nova TV

ARESTĂRI ÎN DOSARUL MOTORINA | Judecătorii s-au pronunţat

2053

Arestări preventive sau la domiciliu şi control judiciar pentru mai multe persoane cercetate în dosarul instrumentat de poliţiştii din Mediaş.

În data de 26.11.2015 Judecătoria Mediaş s-a pronunţat asupra propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş de arestare preventivă a 8 suspecţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, respectiv delapidare în forma continuată.

Astfel, împotriva a trei suspecţi s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de arest la domiciliu dispus pentru 30 de zile iar împotriva a doi suspecţi s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Vă reamintim că în această săptămână poliţiştii din Mediaş şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş au efectuat 22 de percheziţii la angajaţii Sucursalei de Intervenţii, Reparaţii Capitale şi Operaţii Speciale la Sonde a Romgaz, bănuiţi că şi-ar fi însuşit şi ar fi comercializat importante cantităţi de motorină, pe care le aveau în gestiune.(VEZI AICI)

Cercetările în acest dosar continuă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here