Acasă Nova TV

S-au ţinut de cuvânt |Apele Române au curăţat zona pasarelei

720

Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureş a finalizat lucrările la pasarela pietonală care leagă zona centrală de cartierul Gura-Câmpului.

Zona a fost decolmatată şi igienizată, iar plutitorii strânşi în albia râului au fost îndepărtaţi. Costurile intervenţiei s-au ridicat la aproximativ 45.000 lei.

Lucrările din zona pasarelei pietonale au fost recepţionate. În ultimele trei săptămâni s-a intervenit pe pod provizoriu din tuburi de beton armat, albia a fost degajată de plutitori, s-au realizat lucrări de decolmatare, iar taluzul râului Târnava Mare a fost refăcut.

O problemă care necesită în continuare o rezolvare este structura de beton a fostei pasarele aflată în albia râului. Pentru dezafectarea acesteia Apele Române au solicitat sprijinul municipalităţii medieşene.

2 COMENTARII

  1. Da,s-a rezolvat in mare parte mizeria de sub pasarela de la Gura Campului,dar vechea pasarela tot in apa a ramas si acolo se vor strange din nou gunoaiele care plutesc pe Tarnava,iar in aval si amonte de pasarela domneste vegetatie luxurianta,cu pericolul de colmatare!!!!

  2. nici o problema, Neamtu, „primarul tiganilor” a promis multe in oras si uuite ca se mai face cate ceva. dar nui problema domnilor de la APELE mures ca vom mai apela la dvs, ca in apropierea pasarelei e „cartierul italian” sau „arizona” si pe partea cealalta a raului e imediatra tiganie de pe „luncii” asa ca nu veti sta foarte mult si din primavara veti avea iara de lucru!!!! itelienii nostrii au grija sa va dea de lucru… nu va ramane curat prea mult timp… primarul nostru tine foarte mult la itelienii nostri care sunt aproape 25% din populatia mediasului…in 5-10 ani vor fi undeva la 35%-40% si toti in locuinte ANL in zone centrale si romani tineri stau in chirii scumpe in cartiere marginase!!

    asta a facut primarul actual!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.