Acasă STIL DE VIATA

Noutăţi muzicale | Proconsul şi Vunk au lansat videoclipuri noi

221

Dragos Bucur apare in cel mai nou videoclip al celor de la Proncosul – Un om mai bun. Actorul joaca rolul unui barbat blocat intr-un scaun rulant, care isi depaseste limitele.

Videoclipul e regizat de Dan Petcan, iar Dragos Bucur joaca rolul unui invalid care, prin vointa si incredere, reuseste un lucru extraordinar, sa stea singur in picioare. Povestea este emotionanta, dar finalul este unul optimist, aspirational.

“Pentru noi, ‪”Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. „Un Om Mai Bun” este declarația noastră că „se poate să fim mai buni”! Că putem face lumea mai bună, prin gesturi mici! Avem speranță! Credem în oameni, în bunătate, în frumusețea sufletelor și, mai ales, în dragoste! Credem că „pentru un timp ca acesta”, unde sunt necesare dovezile de bunătate, suntem noi aici. Despre asta cântăm și pentru asta trăim!” au declarat baietii de la Proconsul, pentru urban.ro

La începutul acestui an, Proconsul au mai lansat o piesa cu mesaj, o colaborare cu Andra si Stefan Banica pentru piesa Aici cu mine.

Vizionează noul videoclip ProconsulSăptămâna trecută a fost lansat un nou videoclip Vunk.

„Un Nou Univers” este primul single de pe noul album VUNK, ce va fi lansat in curand. Piesa reprezinta totodata si titlul show-ului multimedia de la Sala Polivalenta de pe 7 octombrie.

Vizionează cel mai nou videoclip Vunk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.