Acasă Revista Presei

DNA a descins la Primăria din Sibiu | Sunt vizate şi alte primării din Transilvania

377
scandal pe tema bugetelor alocate către primării

Procurorii DNA fac verificări la Primăriile din Cluj-Napoca, Sibiu, dar şi din Alba, Târgu Mureș și Zalău.Surse apropiate anchetatorilor susţin că verificările au loc la Direcţiile Tehnice ale instituţiilor.

La Cluj, anchetatorii au solicitat copii după documente şi contracte încheiate între municipalitate şi o firmă care se ocupă de deratizare şi dezinsecţie. La Sibiu, conducerea a fost informată de un reprezentant DNA că se vor efectua în cursul zilei de miercuri percheziții care vizează un angajat al serviciului tehnic, a declarat la Digi24 purtătorul de cuvânt al Primariei din Sibiu, Mirela Grigore.

Procurorii din cadrul DNA Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 – 2015, precizează un comunicat DNA.

„În cursul zilei de 07 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care cinci sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, arată DNA.

Sursa DIGI 24

Articolul precedentFetiţă de 6 ani rănită grav în urma unui accident în cartierul Gura-Câmpului | VEZI amănunte
Articolul următor106 locuri de muncă la Mediaş | 435 în judeţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.