Acasă Sibiu

CRIMĂ MACABRĂ | O sibiancă și-a ucis soțul cu toporul

1005

Crimă macabră aseară la Sibiu. O femeie de 61 de ani și-a ucis soțul într-un acces de furie. Crima s-a petrecut pe strada Cindrelului la numărul nouă. Bărbatul a murit pe loc, lovitura cu toporul fiind fatală.

Joi seară femeia s-a certat cu soțul ei, un bărbat în vârstă de 69 de ani. După câteva schimburi de replici, femeia a luat un topor din gospodărie și l-a lovit puternic în cap pe soț. Acesta s-a prăbușit la pământ și a murit în scurt timp. Cazul a fost preluat acum de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

”Din nefericire este un bărbat decedat. Moartea este violentă. Prezintă mai multe leziuni traumatice și niște plăgi la nivelul capului. Bănuim că a fost lovit cu un obiect ascuțit, gen topor. Sunt mai multe lovituri. (..) Acum suntem în faza incipientă a cercetărilor. Vom putea furniza alte detalii după ce se va face autopsia medico-legală. Există un suspect. Nu ne putem pronunța cu certitudine dacă este sau nu autorul omorului” spune procurorul criminalist Ioan Boțoc, citat de Ora De Sibiu.

Potrivit vecinilor, femeia de 62 de ani care și-a omorât soțul avea grave probleme cu alcoolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here