Acasă Sibiu

Autostrada s-a închis astăzi pentru reparații | Înapoi pe DN 1

365

Șoferii își iau la revedere de la Autostrada A1, pe tronsonul Săliște-Cunța, Sibiu-Orăștie, respectiv între Nod rutier Sălişte (km 270+020) – Nod rutier Cunţa (km 292+455), care se închide total, de luni dimineață, de la ora 08.00. Restricțiile vor dura cel puțin o lună și jumătate, dar cine știe dacă anul acesta se va mai circula pe ea.

Șoferii vor fi redirecționați, în această perioadă, pe Drumul Național 1, rută pe care circulau și înainte de deschiderea autostrăzii. Pe A1 vor fi montate balize de beton și indicatoare, iar singurele care vor mai avea acces în zonă vor fi utilajele constructorului.

“Precizăm că instituirea acestei restricții este nec esară în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii (km 60+600 proiect)…. Menționăm că, atât experţii tehnici din partea Antreprenorului, cât şi cei din partea Beneficiarului, au concluzionat faptul că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la km 275+650 nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare a terenului, ci unei tasări structurale pricinuită de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 – 2013. Precizăm că în perioada de restricție totală, traficul rutier se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv: DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa…..” se precizează în comunicatul remis presei de CNADNR. (Ora De Sibiu)

Foto Arhiva

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here