Acasă Nova TV

Teodor Neamţu a câştigat definitiv procesul de incompatibilitate cu A.N.I. | Declaraţii

370
Teodor Neamţu

Primarul Mediaşului a câştigat definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, care îl declarase incompatibil în relaţia primar – societatea Piaţa Prim-Com.

Un al doilea raport al ANI privind un conflict de interese în momentul semnării contractului colectiv de muncă se judecă în prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La sfârşitul anului 2013, Agenţia Naţională de Integritate a susţinut printr-un raport că Teodor Neamţu se află în stare de incompatibilitate întrucât deţine, simultan, funcţia de primar şi calitatea de reprezentant asociat persoană juridică în cadrul societăţii comerciale Piaţa Prim Com. Zilele trecute, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat dreptate lui Teodor Neamţu, care câştigase procesul la Curtea de Apel Alba Iulia iar Agenţia Naţională de Integritate a făcut recurs. 

În cel de-al doilea dosar privind conflictul de interese, Teodor Neamţu spune că este singurul primar din România căruia i se impută aşa ceva, cu toate că toţi edilii au semnat contractele colective de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here