Acasă Sibiu

Aeroportul Sibiu reia licitaţiile pentru deschiderea de noi curse

427
Pasagerii curselor de Memmingen și Stuttgart au ieșit din izolare

Aeroportul Internaţional Sibiu (AIS) anunţă reluarea procedurilor de licitaţie pentru deschiderea de noi curse aeriene cu destinaţia Italia, Spania, Franţa, urmare a înregistrării unui creşteri semnificative a traficului.

Potrivit raportul publicat de Airport Council International (ACI) Europe, ce însumează datele statistice înregistrate pe aeroporturile europene, AIS a înregistrat o creştere de trafic cu peste 32 de procente, pentru prima jumătate a anului, ocupând locul 2 în grupa aeroporturilor cu un trafic sub cinci milioane de pasageri anual, din care face parte.

Astfel, AIS Sibiu păstrează trendul ascendent şi pentru al doilea trimestru consecutiv, cu un număr de 137.896 pasageri deserviţi în această primă jumătate a anului.

“Pentru a menţine acelaşi trend, în urma demersurilor efectuate pentru promovarea potenţialului de trafic în faţa companiilor aeriene, pe relaţia cu Italia, Spania, Franţa, administraţia aeroportuară, împreună cu Consiliul Judeţean Sibiu, ia în calcul reluarea în această toamnă a procedurilor de licitaţie pentru deschiderea de noi curse”, a declarat Marius Gîrdea, directorul general AIS.

Citeste mai mult pe stiridesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here