Acasă Nova TV

Valea Moşnei sufocată de deşeuri | Sub pod abia mai curge apa

398

Valea Moşnei trebuie curăţată şi decolmatată.

Deşeuri vegetale dar şi unele aruncate de medieşeni certaţi cu bunul simţ blochează parţial albia pârâului în zona podului de pe strada Valea Adâncă. Din acest motiv aproape la fiecare ploaia valea se umflă şi inundă străzile şi curţile oamenilor.

Nesimţirea oamenilor dar şi nepăsarea autorităţilor crează probleme la fiecare ploaie mai puternică pe Valea Moşnei. Sub podul din zona străzilor Valea Adâncă şi Izvorului s-au adunat mormane de resturi vegetale şi deşeuri care obturează curgerea apei, iar locatarii din zonă spun că aşa probleme nu au fost niciodată aici dar şi că s-au săturat să le fie inundate curţile şi chiar casele.

Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei Mediaş spun că se va încerca să se facă o acţiune de igienizare în acest an. ,,Deși au fost efectuate acțiuni de igienizare în cursul anului 2014 pe Valea Moșnei, au apărut din nou diferite deșeuri din cauza persoanelor care au deversat deșeurile în zona. În ceea ce privește curățarea și igienizarea pe Valea Moșnei se va încerca să se facă o astfel de acțiune în cursul acestui an’’ spun reprezentanţii municipalităţii medieşene.

Articolul precedentVoluntari medieşeni expun la Cluj Napoca în proiectul ,,Raftul cu iniţiativă”
Articolul următorAutoaccident din cauza gropilor | Capcane pentru biciclişti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.