Acasă Nova TV

JAF CA-N FILME la Alma Vii | Proprietarul agresat a ajuns în spital

2875

Poliţia municipiului Mediaş desfăşoară o amplă anchetă pentru depistarea autorilor unui jaf petrecut în această dimineaţă, în jurul orelor patru, la Alma Vii (20 km de Mediaş).

Conform unor surse oficiale, în această diminineaţă, doi bărbaţi au pătruns în locuinţa unui cetăţean german (84), aflat în concediu la locuinţa proprietate personală din Alma Vii, unde, prin violenţă l-au deposedat de suma de 5 900 Euro.

Deşi casa avea instalat sistem de supraveghere video, autorii au distrus o parte din camerele de luat vederi şi au tăiat cablurile instalaţiei înainte să comită fapta.

Proprietarul imobilului a fost transportat de urgenţă la Spitalul Mediaş, de unde a fost transferat la Sibiu. În acest moment el este în afara oricărui pericol.

Ancheta Poliţiei Mediaş este în desfăşurare, existând un cerc de suspecţi.

ACTUALIZARE ORA 21.30
Poliţiştii medieşeni au reuşit să pună mâna pe tâlhari. Cei doi recidivişti sunt din Ighiş,unul dintre ei cu domiciliul din Blaj, traia fără forme legale în Mediaş. Se pare că o a treia persoană, tot recidivist, din Alma Vii, le-a dat informaţiile referitoare la cetăţeanul tâlhărit şi domiciliul acestuia.

Tâlhăria a fost una foarte violentă. Bărbatul atacat în propria casă a fost pur şi simplu legat cu căluş în gură. Totodată făptaşii l-au tăiat la mâini.

Autorii acestei tâlhării fără precedent pentru Alma Vii, au fost prezentaţi în această seară instanţei de judecată, care a decis retinerea pentru 30 de zile.

Foto Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.