Acasă Nova TV

Documentarul cu Filip Mădăraş din Agârbiciu, la NaturVision Filmfestival

545

Începând de astăzi, natura cucereste din nou Teatrul Central din localitatea germana Ludwigsburg, acolo unde are loc Festivalul de film NaturVision, ediţia a 14-a. În acest an, unul dintre documentarele prezentate este “Filip şi oraşul negru” realizat în septembrie anul trecut la Agârbiciu şi prezentat de televiziunea germană. Filmul este nominalizat la categoria cel mai bun film pentru copii.

Documentarul prezintă portretul lui Filip Mădăraş, băiatul provenit din România, o ţară nou intrată în Uniunea Europeană, şi curajul unui copil de doisprezece ani, de a se implica în problemele de mediu existente în patria lui.

Realizat în toamna anului trecut de Annette Wagner pentru canalul de televiziune Kika, documentarul este nominalizat la una dintre categoriile Festivalului NaturVision ce se desfăşoară până duminică în Ludwigsburg, Germania. Filmul a fost difuzat, în cadrul festivalului, astăzi după amiază şi va fi reluat sâmbătă, ora 16,30, ora României.

Filip Mădăraş este prezent la Ludwigsburg, alături de mama lui şi realizatoarea Annette Wagner.

NaturVision este cel mai mare şi mai vechi festival dedicat mediului înconjurător, din Germania. La ediţia din acest concurează 100 de filme.

Articolul precedentDE ASTĂZI Festivalul Sighişoara Medievală | Ediţia XXIII
Articolul următor72 elevi la Tabăra De Înot organizată de Tineretul Maghiar din Mediaş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.