Acasă Nova TV

Christine Thellmann sau Gheorghe Roman pentru Primăria Mediaș

2516

Deputatul Gheorghe Roman şi Christine Thellmann, co-preşedintele organizaţiei locale de tineret a PNL, sunt primele nume anunţate oficial de liberali, pentru o candidatură la funcţia de primar al municipiului Mediaş. Ambele candidaturi au fost validate de Biroul Permanent Local al PNL, care a anunţat că termenul de depunere a unor noi candidaturi interne a fost extins pana la data de 1 august.

În cadrul PNL Medias a fost declansata competitia interna pentru candidatura la postul de primar al municipiului Medias, care va conduce, catre sfarsitul acestui an, la desemnarea candidaturii unice pentru cel mai bine plasat in sondaje. Data limită de depunere a candidaturilor în PNL este 1 august şi deocamdată au fost anunţate primele două nume. Surpriza vine din organizaţia de tineret, acolo unde co-preşedintele organizaţiei doreşte să candideze din partea liberalilor. În vârstă de 27 de ani, Christine este fiica fostului primar Daniel Thellmann.

Al doilea nume anunţat de liberali este Gheorghe Roman. În vârstă de 43 ani, deputalul şi-a depus adeziunea de intrare in PNL pe data de 15 iulie 2015.

După data de 1 august, termenul limită de depunere a candidaturilor, liberalii vor începe operaţiunea de sondare a opiniei publice, cu privire la cei care şi-au exprimat dorinţa de a reprezenat PNL Mediaş în bătălia electorală din vara anului viitor. Cel mai bine plasat în aceste sondaje va fi declarat candidatul liberalilor la funcţia de primar al municipiului Mediaş.

Banner EximTur

12 COMENTARII

 1. Clar Christine! Ce a facut acest stimat domn in 8 ani ? A umblat doar dupa ciolan. Tinerii trebuie sa vina in orasul asta pe care Neamtu l-a facut praf, sa dea cu el de pamant si sa faca treaba !

 2. …Roman si-o fi depus adeziunea dar liberalii au acceptat-o?….daca da atunci putem spune despre organizatia asta de la noi ca este doar un surogat, o adunare nicidecum un partid politic cu pretentii…cat despre candidatura domnisoarei Thellmann, ar putea fi o solutie sunt convins ca nici ei nu-i place cum arata orasul acum si daca stie sa-si aleaga colaboratorii ar putea fi un primar f bun……cei care mai spera anul asta la o aranjare a drumurilor pot sa-si mute gandul la altceva, anul viitor e anul electoral nu anul asta.

 3. Astia de la PNL sunt nebuni….nu treabuia sa il accepte pe Roman in partid…..chiar nu isi dau seama ca e un om de nimic ? ca il intereseaza numai ciolanul….? Imi pare foarte rau ca PNL a ajuns sa ii faca jocul…e josnic. Bineanteles ……Christine Thellmann sa candideze. Daca Mircea Cazan il vrea pe Roman, sa il duca la Sibiu….nu sa ne impuna noua o persoana atat de…..josnica. Sper sa citeasca cineva de la PNL comentariile mediesenilor.

 4. gheorghe roman e om cu experienta, il cunosc, stiu ca a demisionat din PSD fiindca partidul acesta de ras nu mai lupta de mult pentru interesul cetatenilor acestei tari, si nici a orasului. E bine ca s-a dezis de politica nociva pe care acestia o fac in prezent. Nu am fost niciodata adeptul politicilor PSD. Imi doresc sa dovedeasca cu argumente ca merita sa fie primar si sa nu se ascunda doar sub un nume cum o fac altii. Orasul are nevoie de oameni pregatiti nu de nume proprii, daca nu…. sa ne multumim cu dezastrul in care suntem acum sau nu se stie niciodata….sa nu ajungem mai rau decat acum.

  • DE la PDL de ce a plecat ? De ce a candidat apoi independent, dupa care s-a dus la PSD iar in cele din urma in noul PNL….concluzia….ar face orice numai sa ii fie bine lui personal – si familiei – cat timp a fost in PSD si-a angajat nevasta la Transgaz cu salariu f.mare (insarcinata fiind). Asa ca o sa fim destul de prosti daca il acceptam…si cei din PNL si mediesenii.

   • In primul rand ar trebui sa va cereti scuze . Traim intr-un stat democratic si nu cred ca trebuie sa ne spuneti dumneavoastra pe cine sa alegem noi mediesenii. Fiecare poate sa decida in felul lui. Conform Constitutiei art 69, deputatii si senatorii sunt in slujba cetatenilor si nu a partidelor din care fac parte, orice mandat imperativ fiind nul. Asta ne deosebeste de un stat comunist, se pare ca de fapt unii vor sa se intoarca in communism.

    • Teoria e buna ,,deputatii si senatorii sunt in slujba cetatenilor ,, cu practica e mai rau la acest individ, cat despre ideologie nici nu pate fi vorba……cand la dreapta, cand la stanga, cand la mijloc, orice numai lui sa ii fie bine. A….si scuze nu imi cer pt. ca nu am de ce. Sa isi ceara Roman scuze pt. ca profita de naivitatea cetatenilor…si a babutelor pe care le duce la manastiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here