Acasă Nova TV

Christine Thellmann sau Gheorghe Roman pentru Primăria Mediaș

2509

Deputatul Gheorghe Roman şi Christine Thellmann, co-preşedintele organizaţiei locale de tineret a PNL, sunt primele nume anunţate oficial de liberali, pentru o candidatură la funcţia de primar al municipiului Mediaş. Ambele candidaturi au fost validate de Biroul Permanent Local al PNL, care a anunţat că termenul de depunere a unor noi candidaturi interne a fost extins pana la data de 1 august.

În cadrul PNL Medias a fost declansata competitia interna pentru candidatura la postul de primar al municipiului Medias, care va conduce, catre sfarsitul acestui an, la desemnarea candidaturii unice pentru cel mai bine plasat in sondaje. Data limită de depunere a candidaturilor în PNL este 1 august şi deocamdată au fost anunţate primele două nume. Surpriza vine din organizaţia de tineret, acolo unde co-preşedintele organizaţiei doreşte să candideze din partea liberalilor. În vârstă de 27 de ani, Christine este fiica fostului primar Daniel Thellmann.

Al doilea nume anunţat de liberali este Gheorghe Roman. În vârstă de 43 ani, deputalul şi-a depus adeziunea de intrare in PNL pe data de 15 iulie 2015.

După data de 1 august, termenul limită de depunere a candidaturilor, liberalii vor începe operaţiunea de sondare a opiniei publice, cu privire la cei care şi-au exprimat dorinţa de a reprezenat PNL Mediaş în bătălia electorală din vara anului viitor. Cel mai bine plasat în aceste sondaje va fi declarat candidatul liberalilor la funcţia de primar al municipiului Mediaş.

Banner EximTur