Acasă Revista Presei

Campionii ineficienței | Primăria care nu reușește să investească nici măcar un leu, din zece propuși

903

53,4 milioane de lei își propuneau reprezentanții administrației locale din Mediaș să investească în primele șase luni ale acestui an. După această perioadă, făcându-și socotelile, aleșii medieșenilor au descoperit că, de fapt, au cheltuit din capitolul bugetar ”Dezvoltare” suma de doar 3,95 de milioane de lei, adică puțin peste 7% din ceea ce și-au propus.

Din cauza Mediașului, procentul de 31,85% ”reușit” de Consiliul Județean Sibiu în cheltuirea banilor pentru dezvoltare pare unul normal, în timp ce cel înregistrat de Primăria Sibiu – 42,79% – pare ”de vis”. Vorbim de activitatea administrațiilor locale din prima jumătate de an.

Reușită: au achitat taxa de 350 de lei. Și au plombat strada asfaltată anul trecut
Cel puțin ”interesantă” este menționarea unei cheltuieli de 310,05 lei – taxa către Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru viitorul șantier de reabilitare a aleii Tușnad. Însă cea mai interesantă cheltuială menționată este repararea macadamului pe strada Brateiului, pe o suprafață de 6,14 mp. Efortul financiar pentru această linie de cheltuială a fost de 161,25 de lei.

Citește mai mult pe Turnul Sfatului

Articolul precedentPeter Herman a obţinut locul 9 la Olimpiada din Georgia | VEZI amănunte
Articolul următorOFERTĂ BOGATĂ: 85 locuri de muncă la Mediaş, 341 în tot judeţul | VEZI listele complete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.