Acasă Sport

BASCHET: Şi-au aflat adversarii, dar nu au jucători, antrenori şi buget

370

Echipa de baschet Gaz Metan şi-a aflat adversarii din Cupa României, respectiv primele etape din ediţia 2015-2016 a Ligii Naţionale de Baschet.

Alb-negri nu au transferat deocamdată niciun jucător, conducerea tehnică nu este nici ea confirmată şi nu există buget aprobat pentru viitorul sezon competiţional.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc tragerea la sorți a meciurilor contând pentru primul tur al Cupei României, respectiv stabilirea calendarului competițional pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Astfel, în Cupa României, gruparea de pe Târnava Mare va întâlni CSM Oradea în dublă manşă în a doua jumătate a lunii septembrie.

În campionat, alb-negri vor întâlni în prima etapă în deplasare Baschet Club Mureş, iar în etapa a doua U BT Cluj-Napoca. Următorii adversarii vor fi apoi Energia Târgu-Jiu şi Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti. Dacă programul a fost stabilit, Gaz Metan nu are deocamdată nici echipă, nici antrenor şi nici buget.

Până în prezent nu a fost legitimat niciun jucător, iar conducerea tehnică nu are contracte semnate. Mai mult conform unor surse neoficiale, la această oră nu există un buget aprobat pentru secţia de baschet.

Articolul precedentDoi baschetbalişti medieşeni în lotul naţional de juniori | DECLARAŢII
Articolul următorStările sufleteşti şi influenţa lor asupra stărilor trupului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.