Acasă Nova TV

Fântână cu marmură şi iluminat ornamental de 750.000 lei în Piaţa Corneliu Coposu |VEZI amănunte

222

FANTANA ARTEZIANAFântâna arteziană, iluminatul ornamental din Piaţa Corneliu Coposu dar şi cel al clădirii primăriei vor fi modernizate.
Pentru aceste lucrări care trebuie finalizate până în luna august, municipalitatea va plăti nu mai puţin de 750.000 lei.
Accesul la fântâna arteziană a fost restricţionat în această dimineaţă iar muncitorii au început o serie de lucrări de modernizare. Astfel vor fi achiziţionate două electropompe, dar şi proiectoare submersibile care vor lumina apa. Totodată, fântâna va fi placată cu marmură. Părerile medieşenilor despre această lucrare sunt împărţite, unii consideră că este necesară, alţii spun că nu reprezintă cu siguranţă o prioritate.
Reprezentanţii municipalităţii spun că reabilitarea fântânii face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează iluminatul public din Piaţa Corneliu Coposu şi cel al clădirii primăriei.

Articolul precedentFestivalul Mediaş Cetate Medievală la ediţia a 11-a | VEZI amănunte
Articolul următorPNL pierde un consilier local | Dan Radu Păltan, exclus din partid

8 COMENTARII

 1. Soluționați problema străzilor neasfaltate, drumurile din Medias in care zilnic ne lovim de aceeași problema. Gropile in care ne afundăm roțile mașinilor. Avem un oraș „găurit”, „mizerabil” si montati fantane iluminate din marmura in valoare de mii de euro. RUȘINE!!!!

 2. Vai Doamne !!! , deci , in ochii si in mintea edililor nostri, asta se numeste PRIORITATE !!! Chiar am bagat de seama ca nu are fantana arteziana iluminat ornamental , atunci cand am trecut peste nenorocitul acela de canal „drept” de la semafor !!!Dupa ce sa furat frumusete de statui , dintr-un loc in care nici …naiba nu a observat-o ( decat hotii!), acum amenajati frumusete de fantana , poate se fura becurile !!! MAREA ASFALTARE , dl.PRIMAR , CAND O SA O AVETI CA SI „PRIORITATE ” ???

 3. Si din suma de 750.000 lei cat isi trage primaru si restu din consiliu ? Si drumurile cand pentru numele lui Dumnezeu le faceeeee ???? Masinile circula pe strazi nu pe fantani !

 4. Calcao-ar fantana,asta e prioritarea?Cand cele mai rele drumuri din toata tara asta sunt aici la Medias?Reparati drumurile si dupa aceea ganditi-va la fantani!Sa va fie rusine domn primar ca ati adus Mediasul in starea asta deplorabila!Rusine!

 5. Kitsch din marmura si LED la primaria penalilor, in rest gropi si rahat cat cuprinde… sau o interpretare comica a lozincii „Romania lucrului bine facut”?
  Mama ei de randuiala!

 6. In Cartierul Italian buda curge de la cele doua blocuri afectate . Familile cu copii sunt disperate. Un adevarat focar de infectie. Pana nu ajunge cineva in spital cu tot felul de boli de la gunoiul ala , nu o sa se faca nimic. Strazile in orasul asta au ajuns faimoase in toata tara. Se chiar fac glume pe seama asta. Ma indoiesc ca cineva chiar are nevoie de marmura si lumini in fantana vietii. Nu ne incalzeste cu nimic marmura aia. Ne-ar incalzi putin mai mult interes comun ca de interesele individuale suntem satui pana peste cap.

 7. si cu ce ajuta populatia orasului acest proiect?

  – nu mai bine s-ar asfalta tot orasul;
  – sar construi ANLuri pt putinii tineri din oras;
  – sar construi 2-3 fabrici sa faca concurenta cu kromberg;
  – la aviatie sa se construiasca o universitate/ academie sau scoala de arte si merserii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.