Acasă Nova TV

SEMNAL DE ALARMĂ: Ce se întâmplă cu Gaz Metan dacă retrogradează?

179

A fi sau a nu fi în Liga întâi.

Pentru fotbaliştii Gazului Metan următoarele trei săptămâni sunt decisive, însă cea mai importantă întrebare este ce se va întâmpla cu echipa în cazul în care aceasta va retrograda.

După şapte ani de la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, Gaz Metan este în pericol de a retrograda. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, alb-negri ocupă poziţia a treisprezecea a clasamentului una care nu le asigură prezenţa şi sezonul viitor în Liga întâi.

Ştirile Nova au stat de vorbă cu medieşenii pentru a încerca să afle de la aceştia ce cred că se va întâmpla cu sportul medieşean în cazul în care Gaz Metan va retrograda. Răspunsurile acestora variază, unii nu cred că se va schimba ceva, alţii speră în continuare la salvare, dar sunt şi medieşeni care consideră că banii folosiţi la fotbal ar trebui redirecţionaţi către alte sporturi.

Următoarea partidă foarte importantă pentru Gaz Metan va fi duminică pe teren propriu cu liderul la zi al campionatului ASA Târgu-Mureş.

3 COMENTARII

  1. Fotbalul a ucis toate celelalte sporturi din oras pentru ca a acaparati toti banii care s-au acordat pentru sport. E timpul sa se faca dreptate

  2. Au fugit banii ,cred ca DNA ar face foarte bine sa verifice putin si clubul chia si pe sponsorii.CA nu e rau.SI precis aflam raspunsul,si stiu ce scriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.