Acasă Nova TV

Incapabilă să înscrie la Braşov, GAZ METAN MEDIAŞ A RETROGRADAT

159

Final trist de sezon pentru Gaz Metan.

Echipa medieşeană a retrogradat în Liga a doua, după ce nu a reuşit să o învingă pe FC Braşov (scor 0-0), iar contracandidata Concordia Chiajna a câştigat acasă cu Petrolul Ploieşti, scor 3-2.

Cu 39 de puncte acumulate în actualul sezon, Gaz Metan părăseşte Liga 1 de pe locul 13.

Clasamentul FINAL
12. Chiajna 39-44            41p      
13. Gaz Metan 29-34      39p
14. FC Brașov 33-46       36p

5 COMENTARII

 1. Pacat mare pacat ca am retrogradat. Va fi greu sa revenim in liga I. Parca azi Gazul nu si-a dorit cu adevarat sa castige la Brasov. Cred ca sponsorii sunt cei mai fericiti ca acum au motive sa mai taie din nou din finantare. De pierdut au suporterii care au cam lipsit de la stadion si cand au mai fost s-au bucurat pentru Steaua sau Dinamo mai mult. Mediasul moare incet dar sigur ca oras. Vom devenii un satuc prapadit din toate punctele de vedere si la toate capitolele. Inca o data pacat asta mai aveam si noi dar game over.

 2. dreptate ai , din pacate nu au jucat ca o echipa , asta e o sa mai promovam peste 20 de ani !!!!!!!!!!!!!

  nu am crezut niciodata ca o sa retrogradam cu Horoba in conducere (am crezut ca avem imunitate ) dar se pare ca nu mai are „putere „

  Pacat , mare pacat !!!!!!!!!

 3. imi pare rau ca s-a terminat cu fotbalul la medias, lumea n-a mai mers pe stadion din cauza rezultatelor slabe si a marelui presedinte de club care a avut alte interese decat bunul mers al echipei.
  Ce am vazut aseara nu a fost fotbal….trebuia sa fie un meci de totul s-au nimic….mai bn pierdeau cu 5-0 si sa-i vezi ca ataca decat ce au facut ei

 4. intr-un fel cu toti suntem de vina, si noi mediesenii ca suntem f putini care venim la meciuri, decat sa ti o echipa in liga 1 cu un sfert de stadion, mai bine joci in liga2 ca acolo ne meritam locul.
  o eventuala promovare, poate peste 10-15 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here