Acasă Nova TV

URMĂRIRE ca în filme şi FOCURI DE ARMĂ la Sibiu

247

Focuri de arma politia Sibiu  Un tânăr de 27 de ani din Sibiu, a pus pe jar poliţia sibiană. Acesta, aflat la volanul unui BMW, nu a oprit la semnalele poliţiştilor de la Rutieră pe strada Bâlea, motiv pentru care  au plecat în urmărirea lui. Pentru prinderea fugarului s-a folosit armamentul din dotare.

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 12.30 pe strada Bâlea. Acolo polițiștii au făcut semn unei mașini înmatriculată în Germania să oprească, iar șoferul în loc să frâneze a accelerat și a încercat să fugă.

Totul s-a încheiat pe strada Doja. Acolo tânărul de 27 de ani din Săliște a abandonat mașina și a fugit. Agenţii au reuşit până la urmă să-l prindă iar pentru a-l opri aceștia au tras trei focuri de armă de avertisment. Nimeni nu a fost rănit.

”Bărbatul a fost dus la audieri. Se pare că a fugit pentru că nu are permis de conducere”, a explicat Elena Welter de la IPJ Sibiu. (Ora De Sibiu)

Șoferul fugar este același care în data de 25 ianuarie a mai fost urmărit odată de polițiștii rutieri, pe Mihai Viteazu. Atunci a pierdut controlul volanului și a zburat pur și simplu prin giratoriul de la intersecția cu strada Iorga, iar mașina s-a înfipt într-un stâlp. Șoferul și un pasager au fost atunci răniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.