Acasă Nova TV

Operaţiunea ziduri şi turnuri, 24 luni în doar 9 | După-Zid încă nimic

95

ZIDMegaproiectul de reabilitare al turnurilor şi zidurilor de fortificaţie medievală are ca termen de execuţie 24 luni şi trebuie finalizat în mai puţin de nouă luni.

Cum şi mai ales dacă lucrările vor fi duse la bun sfârşit sunt întrebări care necesită un răspuns. În urmă cu nouă luni, 90 garaje din cartierul După-Zid, lipite de zidul cetăţii au fost dezafectate pe repede înainte din cauza lucrărilor ce urmau să înceapă în cadrul proiectului de reabilitare al turnurilor şi zidurilor de fortificaţie medievală.

În prezent în această zonă nu se lucrează absolut nimic, chiar dacă termenul limită de finalizare al proiectului finanţat cu fonduri europene este 31 decembrie 2015. Dacă După-Zid reabilitarea încă nu a început, pe strada Constantin Brâncoveanu anunţul proiectului tronează chiar deasupra intrării principale în orăşelul copiilor. De lucrat nu lucrează nimeni, pe o alee au fost scoase câteva pavele, iar liniştea parcului e tulburată doar de vânt. Situaţia se repetă şi pe strada Mihai Eminescu, schela amplasată lângă zidul cetăţii e pustie, însă nici de aici nu lipseşte panoul informativ care ne arată că o lucrare de 24 luni va fi finalizată în doar 9.

2 COMENTARII

  1. Daca si cu acest proiect se va face o treaba de mantuiala ca si cu proiectul de canalizare si apa atunci se explica de ce se demareaza asa greu lucrarile. Inca un tun bun de muls pentru primar & CO.

  2. slab primar si slaba primarie avem, se vede in oglinda la ce pustiu a devenit orasul, inainte mai vedeai oameni, acum e pustiu si plictisotor mediasul!!! pur si simplu nai ce sa vezi in orasul asta, ca turist?

    ce sa vezi> primaria? cladiri importante? ce sa vizitezi ca in afara de a te plimba prin greweln sau baraj unde vezi numa copaci si apa nai ce asteas singurele atractii, sa zici ca turist!!!!

    asa primar asa oras! pacat de thelmann ca dansul facea multe, aducea lumea inapoi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.