Acasă Nova TV

Dezastru pe strada Moşnei, artera este ciuruită de găuri | VIDEO

220

strada mosneiStrada Moşnei, porţiunea cuprinsă între zona Oraca şi până la eleşteu, este pur şi simplu ciuruită de gropi.

Şoferii care trec pe această arteră nu au ce ocoli, în condiţiile în care gropile se întind pe toată lăţimea drumului.

Strada Moşnei poate fi cuprinsă cu succes în orice top naţional al celor mai proaste străzi. Pe o porţiune de peste un kilometru artera este plină de gropi, iar traversarea ei devine o misiune dificilă pentru orice şofer care nu are pur şi simplu ce ocoli. Pe de altă reprezentanţii municipalităţii spun că respectiva porţiune de drum este cuprinsă în lucrările de investiţii din acest an şi că ea va fi extinsă şi reabilitată.

4 COMENTARII

  1. dar de alte strazi ce sa mai zicem?…… la intrebarea asta ar trebui sa raspunda faimoasa conducere de la gospodaria comunala medias care este este ” the best”!!!!!…. tac precum hotii in cucuruz

  2. filmati va rugam tot orasul ca este la fel plin de gropi,fisuri,canale,cratere etc..spalari de bani intre primarie si gospodaria comunala,drumuri petecite cu **rahat**material calitativ foarte slab si in cativa ani sa ajuns la orasul cu cele mai proaste drumuri din tara..macar de lasau sa faca arterele pricipale sibiului si aurel vlaicu cei ce au facut drumul sibiu sighisoara era ceva..dar cum sa-i lase ca lor ce le iesea+ca cine stie ce mai descopereau prin infrastructura..sunt multe………

  3. ce v-am zis ca Gospodaria C face lucru de mantuiala, de ce credeti ca primaria medias vrea sa faca lucrari numia cu GC, stim cu totii cum se invart hartiile si sumele in primaria oraselului medias!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.