Acasă Nova TV

A furat un autoturism şi s-a răsturnat cu el în comuna Târnava | VEZI amănunte

86

bmv rasturnatA sustras un autoturism cu care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Un bărbat domiciliat în localitatea Târnava a sesizat duminică, 12 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Axente Sever cu privire la faptul că, în timp ce se afla la părinţii săi, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din faţa locuinţei.

„În urma cercetărilor efectuate, la aprox. 500 de m de locuinţa de unde a fost sustras, a fost identificat autoturismul, răsturnat în afara părţii carosabile. Totodată, la faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr care a recunoscut faptul că este autorul furtului. Tânărul, în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Târnava, a recunoscut faptul că a sustras autoturismul, s-a plimbat cu el pe strada 1 Decembrie din Târnava iar pe fondul pierderii controlului asupra maşinii s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Tânărul nu a suferit vătămări corporale şi se afla singur în maşină.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autorizaţia de circulaţie provizorie a vehiculului a expirat în data de 04.06.2014. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt,  de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, precum şi de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere” se arată în comunicatul de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here